Igen, rendelkezem stúdióval. A Sopron Retro Studió a város egy frekventált pontján üzemel, ami könnyen megközelíthető akár tömegközlekedéssel vagy autóval is. Címünk: 9400 SOPRON, Csengeru utca 30-32, ELZETT üzleti udvar. A bejáratunk a régi épületrész (tégla épület a Csengeru utcával párhuzamos) belső oldalán egy fém tűzlépcsőn megközelíthető, az emeleten van. Az AKKUK.HU irodája a velünk szemközti ajtó, így az Ő feliratukat is követheted segítségként.

Gyakorlatilag bárhol, legyen az kül és beltéren, kül vagy belföldön. Fotóztam már régi lepukkant gyár épületben, öntödékben de barlangban is. Külföldön esküvőket és kreatív sorozatokat csináltam már, Párizsban, Drezdában, Olaszországban, Horvátországban, Szlovéniában, Csehországban és Ausztriába szinte hazajárok.

Igen van, ami nem glamour és művészi akt, hanem már erotikus, netán szex témájú, azt nem vállalom. Vannak erre szakosodott kollégák, de én akt esetében is csak a művészi vonalat képviselem. Nem vállalok továbbá olyan fotózást, ami valamilyen formában uszítás, vagy erőszak témájú, és nagyon erősen politikai uszításra alkalmas.

Az időpontot már akkor érdemes lefoglalnod, ha tudod, mikor lenne neked a legmegfelelőbb, legyen az esküvő vagy sima portré, esetleg családi fotózás vagy céges. Esküvők esetén ez legtöbb esetben több mint egy év is lehet a tényleges fotózás előtt. Már akkor foglald le esküvői fotózásod dátumát, amikor még csak ti ketten tudjátok, mire is tervezitek, mert azoké a jegyes pároké lesznek a legjobb szolgáltatók, akik időben elkezdik szervezni az esküvőjüket. Portré és családi fotózások többnyire hétköznapokon vannak, így azt ráértek 2-3 héttel a kívánt időponttal megelőzően lefoglalni. A családi fotózások a jelentős családi ünnepek előtt megszaporodnak, ilyenkor lehetőség szerint akár egy hónappal előre is érdemes gondolkodni. Gondolok itt az első áldozásra, bérmálásra vagy akár a karácsonyi családi fotózásokra is.

Minden fotózás típusnál más és más, nincs kialakított fix darabszám, ahol van javaslatom, azt már az árajánlatban olvashattad. Az egyedi, képenkénti fotózások esetén annyi képet kapsz, amennyit megrendelsz és csak ezekért fizetsz. Nyers vagy kidolgozatlan, azaz RAW képeket soha nem adok át, kivéve azokban az esetekben (egyedi szerződéses partner, vagy pályázat) ahol ennek igényére már előre kitérnek. De minden esetben ha digitális képet olvasol az ajánlatban, nagy felbontású képet kapsz profi minőségben utómunkázva, hogy a lehető legjobb eredményt kaphasd meg.

Bár azt vallom a fotós csinálja a profi képet nem a gép, fontos a technika is. Jómagam 2019 év végén váltottam a DSLR technikáról a MILC technológiára, jelenleg a SONY profi tükör nélküli technikáját használom, 2 db SONY Alpha A7III full frame gépvázam van és fényerős objektív sorom a nagylátószögtől a teleobjektívig, valamint több mobil rádiós rendszer vaku a mobilitás érdekében. Stúdiónk pedig minden szükséges eszközzel fel van szerelve legyen szó álló vagy mozgókép készítéséről.

Németül és angolul beszélek, mindkettőt társalgási szinten, ezért külföldön is bátran vállalok munkát ha szükséges.

 Igen, két autóval is rendelkezem, így biztos, hogy gond esetén is eljutok a megbeszélt helyre és időpontra. Sopron 30 km-es vonzáskörzetében útiköltséget sosem számolok fel. Ezen kívüli munkák esetén is csak a ténylegesen megtett KM/Fogyasztás díját, és ha szükséges autópálya díját számolom fel. 100 km-nél távolabbi helyszín esetén ha a munka több időt vesz igénybe és szükség van szállásra, akkor ez tartózkodási díjnak felszámolom, de ez 90%-ban esküvők esetén szokott csak szükséges lenni, ahol viszont a megrendelő legtöbb esetben el tud helyezni a vendégekkel könnyen, ezért erre ritkán van szükség.

KAPCSOLAT

Írj Üzenetet

Ha felkeltette érdeklődésed valamelyik szolgáltatás vagy árajánlatot esetleg időpontot szeretnél kérni, keress bátran telefonon vagy írj nekem üzenetet az üzenet küldő segítségével vagy e-mailben.